150 g (un fel de) unt de cocos
5 lingurite de zahar
3 lingurite de gem (eu am pus gem de capsuni)
1 lingurita faina de in
1 lingurita faina de orz (ambele obtinute prin punerea semintelor respectiv fulgilor in rasnita si macinat)
1 lingurita bicarbonat (nestins)
1 lingura de fulgi de cereale (eu am avut tot fulgi de orz)
faina – cat cuprinde – mie nu mi-a intrat mult – daca imi aduc aminte vreo 4 linguri.
Din toate se face o pasta care se lasa la frigider.
Mie imi place sa las la frigider pana se incinge cuptorul (eu coc la 200 de grade) adica aproximativ 15-20 de minute.
Se scoate de la frigider, se fac bilute mici care se pun tava (eu am pus si o migdala, de decor)
Se coc in cuptor aproximativ 15 minute (ele trebuie sa fie inca moi). Fireste ca apoi se scot, sa lasa sa se racesca si…. se mananca cu pofta!
Pofta buna!