Retete simple de mancare

Omleta de primavara

Pentru ca a venit primavara si a aparut ceapa verde si usturoiul verde si pentru ca am primit niste oua de casa (de tara) pofticiosii mei au cerut omleta la mic dejun.

 

Ingredientele folosite sunt: doua oua, ceapa si usturoi verde, cascaval ras, sare si piper, marar proaspat tocat.

 

 

 

Am batut ouale cu sare, piper si am adaugat cascavalul si mararul. Am pus la rumenit ceapa si usturoiul dar le-am lasat foarte putin (cam 1 minut).

 

 

Am lasat sa se rumeneasca pe o parte, la focul dat mic (dureaza ceva mai mult insa se face mai bine si partea de deasupra). Apoi am intors-o ca pe o clatita si am adaugat crema de branza topita (din cea de la tub; cand mai aveam branza topita felii, puneam cate doua felii).

 

 

Dupa ce s-a prajit si pe cealalta parte, am indoit-o si am pus-o in farfurie.

 

Pofta buna!